Contactgegevens

Gieterij 38

2211 XK Noordwijkerhout


tel.0252 83 09 94

mob.0654 97 40 56

fax.0252 50 11 00


info@admintrend.nl


Postadres:

Postbus 31

2210 AA Noordwijkerhout

"Leuker kan ik het niet maken, maar wel makkelijker. Van simpele aangiftes tot gecompliceerde belastingen pak ik grondig en structureel aan"

In het veld zie en voel je meer dan vanachter je pc.

Jaarrekeningen

Of u nu een eenmanszaak,VOF of een BV heeft, voor alle deze ondernemingsvormen kunt u bij Administratiekantoor Trend B.V. terecht voor het deskundig laten samenstellen van een jaarrekening.

 

Het maakt daarbij niet uit of u de administratie zelf invoert d.m.v. een eigen boekhoudpakket, of dat u liever heeft dat wij dit voor u uitvoeren. Alles is mogelijk.

 

Bij het gereedkomen van de jaarstukken, wordt deze altijd met u besproken en geven wij een toelichting op de cijfers.

 

Vanaf 2015 zal het ook mogelijk worden om de jaarrekening in SBR (Standard Business Reporting Programma) formaat beschikbaar te stellen. Steeds meer externe partijen, denk hierbij aan banken, Belastingdienst, maar ook bijvoorbeeld de Kamer van Koophandel vragen in de toekomst om dit formaat.

 

Aangezien wij bij Administratiekantoor Trend B.V. persoonlijk contact met de ondernemer belangrijk vinden, zal er gedurende het jaar regelmatig contact (cliënten bezoek op locatie van de cliënt) plaatsvinden. Ervaring leert ons namelijk dat bij dit soort bezoeken er vaak relevante zaken naar voren komen die anders blijven liggen en er toe lijden dat bepaalde acties (denk hierbij aan bijvoorbeeld de aanvraag van subsidies e.d.) te laat worden opgestart, waardoor er mogelijk teveel belasting betaald wordt door de ondernemer.

 

Tevens is het ook een mooie gelegenheid om met de ondernemer de tussentijdse cijfers te analyseren en daar waar nodig eventueel bij te sturen.